Free Cosmetics

1.1.30

Download APK
0/5 No votes
Version
1.1.30
Updated
November 29, 2021
Requirements
4.4 ve sonrası
Size
13M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Free Cosmetics

Cosmetics mobilna aplikacija omogućava da na brz i jednostavan način budete u toku sa svim aktuelnim ponudama u Cosmetics marketima i apotekama, kao i benefitima Beauty Friend programa.

Besplatnom registracijom u aplikaciji, postajete član Beauty Friend programa! Za registraciju i pristup Beauty Friend nalogu koristite broj mobilnog telefona.

U svakom trenutku na raspolaganju imate pregled aktuelnih promocija, informacije o trendovima, novitetima i nagradnim igrama, pristup vašoj šoping listi, pregled stanja tačaka Beauty Friend kartice, listu lokacija na kojima ostvarujete pogodnosti pri kupovini, kao i pregled proizvoda koje možete, po posebnim uslovima, kupiti zamjenom tačaka.

Sakupljanje tačaka još je jednostavnije, a stanje tačaka pratite putem aplikacije, kako biste donijeli bržu i isplativiju odluku o potrošnji.

Cosmetics Apk 2021

Pridruživanje korisnika Beauty Friend nalogu putem aplikacije je veoma jednostavno!

Cosmetics aplikacija nudi i pregled proizvoda koje kao članovi Beauty Friend programa, zamjenom tačaka, možete kupiti po posebnim uslovima. Sačuvajte ih u šoping listu za narednu posjetu Cosmetics marketu!

Ukoliko želite, aplikacija vas, kroz notifikacije, informiše o posebnim promocijama, nagradnim igra i specijalnim ponudama.

Images

Download links

How to install Free Cosmetics APK?

1. Tap the downloaded Free Cosmetics APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *